Snel kopen en verkopen

De drie bestverkopende websites

Heb jij een online onderneming? Dan droom je er natuurlijk van om hier rijk mee te worden. In dat geval moet je wel behoorlijk wat verkopen. En om te kunnen verkopen, moet je natuurlijk voldoende bezoekers hebben. In het begin is dit waarschijnlijk nog niet het geval. Ben jij inmiddels al de nodige jaren bezig? Dan heb je vast en zeker al een solide online onderneming opgebouwd. Mogelijk stoot jij over enkele jaren wel door tot de bestverkopende websites van Nederland. Benieuwd welke sites op dit moment de bestverkopende van Nederland zijn? Wij hebben in deze tekst de top 3 samengesteld.

Bol.com

Deze website komt jou ongetwijfeld bekend voor. Je hebt vast en zeker weleens wat besteld in deze webshop. En je bent niet de enige Nederlander die dit doet. Zo heeft vrijwel iedere Nederlander al eens een bestelling geplaatst bij deze online onderneming. Dagelijks worden er miljoenen producten verkocht. Deze webshop trekt onder meer de nodige bezoekers dankzij de verschillende kortingscodes voor Bol.com. Hierdoor kunnen websitebezoekers aanzienlijk besparen op hun producten.

Coolblue

Een vergelijkbare onderneming als Bol.com is Coolblue. Ook bij dit online warenhuis kun je terecht voor een groot aantal producten. Net als de hierboven genoemde online onderneming trekt ook de webshop van Coolblue dagelijks miljoenen bezoekers en daardoor worden er dag in dag uit talloze bestellingen geplaatst.

Zalando en Sarenza

Ben jij op zoek naar kleding? Dan struin je vast en zeker het hele internet af op zoek naar websites met een leuk aanbod. Heb je al eens een kijkje genomen bij Zalando of Sarenza? Hier vind je namelijk een enorm aanbod aan kleding. Zowel voor mannen als voor vrouwen, maar ook voor kinderen. Waarom deze online kledingwinkels zo populair zijn? Dat komt onder meer door deze kortingscodes voor Zalando en Sarenza.

Een bekende online onderneming worden

Bekende online onderneming trekken dagelijks miljoenen bezoekers. Dankzij dit grote bezoekersaantal wordt er dag in dag uit heel veel verkocht. Hierdoor verdienen deze ondernemingen miljoenen euro’s. Dit wil jij natuurlijk ook. In dat geval moet je wel eerst zorgen voor meer verkeer op je website. Hoe je dat doet? Door mensen te lokken met behulp van aanbiedingen & korting. Wanneer jij regelmatig interessante korting of kortingscodes weggeeft aan websitebezoekers, komen zij vast en zeker terug naar jouw site. De kans is zelfs aanwezig dat zij andere inlichten. Op deze manier ben jij hard op weg om een bekende online onderneming te worden.

5 thoughts on “De drie bestverkopende websites

 1. Author

  Met mijn online onderneming doe ik een poging tot de bekendste van Nederland te behoren. Merk echter dat dit vrij lastig is. Heb regelmatig aanbiedingen en probeer ook mensen te lokken met leuke korting. Heeft er iemand tips hoe ik ervoor kan zorgen dat ik nog meer bekendheid verwerf onder de internetgebruikers?

  <i class="fa fa-reply"></i> Reply
 2. Author

  Ik durf met zekerheid te zeggen dat Coolblue, Zalando en Bol.com tot de populairste online ondernemingen van dit moment behoren. Voor mijn opleiding heb ik hier toevallig onderzoek naar gedaan en het waren inderdaad deze drie ondernemingen die het hoogst scoorden. Sarenza komt pas veel lager in het lijstje voor.

  <i class="fa fa-reply"></i> Reply
 3. Author

  Kan me zeker vinden in Bol.com, Coolblue en Zalando, maar Sarenza? Dat lijkt me toch niet. Ik heb nog nooit van deze onderneming gehoord. Heb er zelfs nog nooit een reclame over gezien of gehoord. Ik kan me dan ook niet voorstellen dat deze onderneming bij de bestverkopende internetondernemingen hoort.

  <i class="fa fa-reply"></i> Reply
 4. Author

  Ik denk ook zeker dat de drie website tot de top van dit moment behoren. Waarom? Omdat ik er zelf ook iedere maand wel wat bestel. Het aanbod is enorm en daarnaast is het gewoon heel erg makkelijk. Het wordt aan huis bezorgd, dus je hoeft zelf niet meer ergens naartoe. Bovendien wordt het supersnel geleverd. Tevreden klant hier dus!

  <i class="fa fa-reply"></i> Reply
 5. Wat is dit nou weer voor een nattevingerwerk?! Ik ben wel benieuwd op basis waarvan jullie deze lijst hebben opgesteld. Je kunt toch niet op voorhand zeggen dat dit de best verkopende websites zijn? En gaat het dan om alleen Nederlandse sites of hebben jullie sites uit meerdere landen meegenomen in de vergelijking? Ik ben zeer benieuwd!

  <i class="fa fa-reply"></i> Reply

Post Comment